Alla inlägg under april 2012

Av linda - 27 april 2012 02:36

dagen har gått snabbt idag tycker jag .Elias har fortfarande feber och är förkyld och nu börjar julia oxå  

tur jag har nezeril hemma så hon kan få lite innan hon ska äta .Vi har varit på casper skola en liten stund idag när han hade idrott de hade orientering fy så tråkigt hihi i morgon ska de ut och springa så han ska ha en vatten flaska med sig och så klart lite varmare kläder han kan springa i.Måste ju berätta att jag har hämtat mina glasögon och wow en helt ny värld öppnades jag kan se vem som går på andra sidan gatan hihi skönt är det faktiskt att kunna se bra lite ovant för jag har ju andra bågar än vad jag är van vid ,men snyggt är det  .

Jag har varit och skrivit i en av bloggarna jag följer så jag är med och tävla om en liten väska från libero hade varit kul att vinna så elias får en egen väska eftersom han  älskar väskor  och han blir så arg när casper och anton tar sin skolväska ifrån honom .så vi får hålla tummarna att jag vinner.

nu ska jag dricka lite mer te för jag kan inte sova och jag har så tråkigt just nu jag har diskat lite ,ja jag vet det är mitt i natten men jag har ju inget att göra .

Ni får ha en fortsatt trevlig natt /dag


Av linda - 24 april 2012 22:48

vädret idag har varit jätte skönt äntligen ,man blir så glad av sånt här och pigg behöver solens strålar nu.var på mvc idag och gjorde cellprov och det gjorde inte ont denna gången skönt att jag slapp få ont.

pratade med min granne idag på facebook och hon hade en jätte fin skjorta till elias och en jätte fin body till julia.

Tack sandra så jätte mycket.

Nu äntligen slipper jag leta efter en skjorta till elias   

Vi får se om det blir öppna förskolan i morgon känner mig inte helt okej i kväll ha sjukt ont i magen kanske det är pga cellprovet ,jag vet inte men ont ha jag iallafall.Imorgon blir det ett pass zumba ,jag vägde ju mig på mvc

och då hade jag gått ner 7 kilo känns skönt och mer ska det bli  

nu ska jag gå och sova är så trött ha en fortsatt trevlig kväll


Av linda - 22 april 2012 07:37

så trött jag är idag usch och tråkigt väder är det med  vill ha lite sol så man blir pigg.

igår var jag och kollade min syn jag trodde det var 2009 jag var där senast,men inte då.Det var 2002 oj sa jag tio år sen, inte konstigt jag såg så dåligt,så nu är det helt nya glas och bågar super snygga är de det kommer inom en vecka .

Nu har alla jackor för julias jacka komm igår.Funderar på att ta bort liggliften i vagnen snart för julia vill inte ligga i den hon försöker resa hela kroppen och blir arg .Vi har provat att vara lite utan den och det gå bra .

nu ska jag göra i ordning lite frukost ha det bra så länge.

Av linda - 20 april 2012 22:12

jag skulle ju bara ta det lugnt idag bara slappa hela dagen med barnen och bara mysa.Jag kan säga att det gick inte jag kunde inte blunda för glasen i vasken inte häller för grusen jag kännde under fötterna fast jag dammsög igår.

så jag har dammat.dammsugit och torkat golven sen kunde jag slappna av och bara ta det lugnt.

konstigt att det är så det har det inte varit innan.

jag trivs bäst i ett rent hem,men jag bryr mig heller  inte hur andra har det för det är upp till dem hur de vill ha det och jag är inte  är inte där för att städa utan för att umgås.

Den senast tiden har jag kännt mig stressad hela tiden och över vad vet jag inte ,om det har med casper skola att göra. vet inte varför jag känner så känner mig lite ledsen oxå men det är för att snart närmar det sig den 18maj och den dagen är ingen bra dag för mig för då är det 3 årsen jag födde lilla Lucas R.I.P MIN ÄLSKADE POJKE.

usch nu orkar jag inte skriva om det men jag kommer skriva ett inlägg om det vid ett senare tillfälle


ni får alla ha en fortsatt trevlig dag

Av linda - 20 april 2012 11:25

då vart det fredag igen sov morgon jippieller ja drömma går ju hihi.

händer inte  så mycket idag ska bara ha en slappe dag idag om det går,men jag kommer väll inte kunna slappna av för jag ser grusen på golvet och glasen i vasken.

får försöka blunda hihi hihi.

idag kommer kanske syrran hit ska bli kul .

har fortfarande inte hittat någon skjorta till elias finns lite tid kvar så.

ni får ha en trevlig fortsatt dag

Av linda - 19 april 2012 22:15

fy vad jag fryser nu igen vill inte vara sjuk finns ingen tid till det nu.

i dag var jag och vägde julia hon hadde gått upp så det känns skönt ,ska börja ge henne en  hel portion gröt på kvällen.

Var ju på föräldra träff i dag och inget sa något om min slöja skönt tycker jag är så trött på att berätta varför.

fast jag fick höra idag när jag var och handlade att jag var dumihuvudet för jag hade konveterat  hon bor inte så långt bort från mig huset mitti mot  ,men ja de får hon tycka då att jag är dum

,men då behöver personen inte komma fram till vagnen och titta på barnen.jag hade tänkt göra en jätte fin tröja till julia och till elias men sakerna jag köpte var inte som jag hade tänkt mig när de komm riktigt besviken blev jag så nu får jag tänka om hur jag ska göra.

ni får ha en fortsatt trevlig kväll


Av linda - 19 april 2012 07:29

idag har jag ingen feber tog panodil igår innan jag skulle sova.

idag ska jag och julia till bvc , spännande och se hur mycket hon väger och hur lång hon är.Det är även föräldra grupp idag och jag är nervös över vad de ska tycka och säga om mig på föräldra gruppen,eftersom de har inte sett mig i slöja och vet inte att jag har konveterat.Jag behöver inte skit snacki mitt liv de kan jag vara utan vill inte ödsla tid eller energi på sånt min tid är för dyrbar för sånt,men tyvärr är det många som ÄLSKAR att prata om andra ,men jag tror att det är för att de inte har något bättre för sig eller inte vet bättre kanske.

vad tycker ni om skit snack bakom ryggen på andra?

skriv gärna enn kommentar om vad just du tycker


ni får alla ha en trevlig dag och ta hand om varandra

och tänk mer än en gång innan ni snackar om andra bakomryggen

Av linda - 18 april 2012 21:12

som jag längtar till lördag då jag ska kolla min syn ser så dåligt

jag kan inte ha glasögonen på om jag ska se ordentligt vid datorn

och är jag ute och någon vinkaar på mig  lite längre bort så vinkar jag tillbaka men ser inte vem det är.

jag kanske får en chok när jag får nya glasögon att jag kan se allt.Bara det inte blir allt för dyrt hoppas jag hittar några snygga billiga bågar på synsam.

idag har jag haft för mig att det har varit torsdag hela dagen har kännts som en torsdag tycker jag,men det är väll för att jag vill att dagarna ska gå snabbt.

så många bloggar jag har nu att följa det är jätte kul tycker jag några av dem är här nere i bloggar jag följer men så klart är det fler men kan ju inte skriva in alla  

eller ? 

min mormor har varit här idag och ätit kvällsmat det blev Karlsonss frestelse (eller hur det nu stavas)

supergott.Nu ska jag äta en god fruktsallad och dricka lite te har fortfarande feber men jag hoppas den ger med sig snart  har 39,2 i feber och sitter här med två kofter och ett täcke och fryser ändån

ni får ha en fortsatt trevlig kväll

Presentation


fyra pojkar och tre flickor

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

gästbok

besök


Skapa flashcards