Alla inlägg under december 2013

Av linda - 17 december 2013 19:47

 i går fyllde casper 12 år .12 år redan inte klokt.tog bilder på han ,men han ville inte att de skulle läggas ut och det respekterar jag så det blir inga bilder idag på honom .

igår hade vi ett läkar besök med elias skule vara där klockan 10:30,men läkaren komm inte förren 11:10så lite irreterad var jag ,men tänkte att hon kanske hade mycket att göra.hon

tyckte att det var bra att han har gått upp i vikt han väger nu 13,6 och är 89 cm lång.

men blodbrovet vi hade tagit för några månader sen visade att när det gällde d vitaminer ska man ligga på 79 han låg på 59 så det blev ettt nytt prov sen skulle vi få gå hem.vi gick ner till labbet där man tar blod prover .jag höll på att vända igen.så mycket folk det var där .slutade med att vi fick sitta där i 3 timmar för att ta ett litet stick i fingret.inte kul att sitta där med 3 trötta barn hade de små med mig .tur jag hade lite mackor och frukt med mig som vi åt ,men sitta där och aktivera barnen i tre timmar när de bara ville hem.efter de gick vi till hm och till lindex och panduro.jag bara älskar hms kläder bra pris och bra kvalitet.hittade massor till lolo ,men ingen mimmi tröja som hon ville ha ,men en massa hallokitty men inte i hennes  storlek

hon fyller ju år på lördag och hon älskar hallokitty och mimmi.

idag var jag i väg i stehag på föräldra träff jätte kul var det .vi har alla bebisar i åldern 3-4 månader.blev bjuden på god fika .men har aldrig smakat pepparkakor med ädelost på tub ,alltså det var super gott så nu är jag fast ahahahahah,man kan inte sluta äta det teet jag fick var grönt te super gott måste köpas hem de oxå.nu sitter jag här en runda barnen leker lite innan det är säng dax och jag passar på att sitta 10 minuter här .

blir lite mys när barnen har somna och min man kommer hem från svenskan tänkte göra en god smulpaj med hallon tända lite ljus och ha mysigt

ni får alla ha en trevlig kväll

Av linda - 15 december 2013 12:37

godmorgon eller nja godmiddag kanske   

i helgen har det varit lugnt här inte hänt så mycket.

i veckan är vi fullbokade me läkar besök och en föräldra träff.kul är det på föräldra träffara att träffa andra som har barn i samma ålder 3-4 månader.

jag har varit med i en tävling och jag vann en orm från nikelodeon så glad jag blev .jag vinner typ aldrig ,men det har jag gjort nu.har inte sakt något till barnen utan det kommer bli en överaskning när de öppnar paketet.i morgon blir casper 12 år så blir till att baka lite till honom som vi ska fika på.

lolo fyller år den 21 december så svårt med födelsdagar vad man ska köpa.

idag blir det träning lite cykling och maskiner ja lätta msakiner easy line maskiner.

ha det bra kramar på er


Av linda - 9 december 2013 17:10

i torsdags hade vi besök av sven (för er som inte vet så menar jag stormen sven) fy vilket väder det var blåste ju så man knappt fick upp ytterdörren och sen när man skulle stänga den fick man knappt igen den för sven tog tag i den.snö fick vi i lördags inget kul för sen blev det bara slask av allt och jag hatar slask inget kul sånt ,men snön är fin om den får ligga kvar.

vi har hållit oss inne hela helgen och bara tagit det lugnt,kan vara skönt de oxå med tanke på vädret.

idag har jag och de små varit hemma vi har varit en runda i affären och så klart på lekplatsen som mina barn älskar att vara på.

mat blir det snart hemma gjord kalops med potatis och lingon sylt .

elias har somnat i soffan han var trött inte så konstig som de har sprungit runt på lekplatsen idag vi var ute i nästan 2 timmar .

i morgon blir det en runda till min mormor när elias och lolo är lämnade på dagis ,tänkte flörta snällt med min mormor och låna hennes tvättmaskin så jag kan göra buzzador testet ,jag är ju buzzador ritkigt kul är det att få testa på sakerna och dela med sig av det.

nu får ni alla ha en toppen kväll för det ska jag ha 

Av linda - 5 december 2013 22:00

dessa god choklad godisar gjorde jag 

snabbt och lätt var det och farligt gott kan jag ju säga

så här får ni receptet.

mörkchoklad

puffat ris

jordnötter


gör så här 

1.smält chokladen

2.häll i de puffade riset och jordnötterna i den smälta chokladen

3.lägg lite av blandningen i små formar.

4.ställ sen in de  i kylen tills de har stelnat .


 

vist ser de goda ut   

Av linda - 4 december 2013 12:59

ihelgen som har varit har vi inte gjort så mycket eller ja på lördagen var vi i malmö och handlade lite både på ikea och på abdos,stannade en runda på sagolekplatsen  så barnen fick leka av sig lite men attans så kalt det var brrrr.vi stannade inte så länge på lekplatsen. på ikea köpte vi täcken och påslakn sett till de små .

tråkigt att köpa täcken med det var behövligt elias och lolo hade ju bara bebis täcken så de måste ha större täcken.

jag köpte ingredienser i malmö så jag kunde göra lite godis 

så jag köpte choklad nötter polkagrisar,kondenseradmjölk.

jag han bara göra en satts av choklad godis.

receptet kommer sen,

barnen ville jag skulle ta bilder på dem när de ligger i sängen med sitt nya täcke och påslakan så bild kommer senare för de ligger i telefonen och jag skriver från datorn.Idag ska jag börja träna igen så skönt det ska bli ,men oxå nervöst .idag blir det ett pass med zumba och efter ska jag träffa tränaren får att få hjälp med maskinerna .tycker det är tråkigt med maskinerna roligare med pass tycker jag.nufår jag fortsätta att vika tvätten här och lägga in i skåpen evighets jobb och tråkigt att vika tvätt.

ha en bra dag på er 


Presentation


fyra pojkar och tre flickor

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

gästbok

besök


Ovido - Quiz & Flashcards