Alla inlägg under januari 2015

Av linda - 13 januari 2015 10:40

ja så känns de idag en riktigt tråkig dag regnar och är så tråkigt ute och jagsitter här och har tittat lite på dr phil.

skulle ju städa och passa på att torka golven nu när det bara är jag och elissa hemma.skulle sy i dag ,men det får bli i kväll istället  jag når inte lådan me mina tyger  så det får bli ikväll när barnen sover om orken finns   

jag var i affären och köpte en energi dricka var länge sen jag köpte de och idag behövs det verkligen har ju att göra här hemma ochsen en promenad till bvc och har inte fått så mycket sömn alls häller så känner mig lite som en zombie i dag.

spännande och se hur mycket elissa har växt nu .jag satt igår och tänkte att de var längesen jag köpte något till mig själv köper bara till barnen nästan ju ,men jag ska unna mig själv lite nu det behöver jag nu menar jag inget dyrt ,men hittade på nätet på hm en jätte fin liten väska så  min mobil och en liten börs  och lite annat smått får plats i den  liten väska kostar 99 så de tänker jagköpa sen och lite ansikts masker och en kajal och lite mascara.ja jag tycker jag ser så trött ut så kanske man ser lite piggare ut om man använder de.ska till lund i veckan så vi får väll se vad jag hittar för något kul.tänkte gå in på hm innan jag ska till specialist mvc för efterkontroll.ska på efter kontroll i morgon oxå fast då här i eslöv på mvc här .

nu håller elissa påatt vakna och vill ha mat .

ha det bra så länge kramizzar

Av linda - 11 januari 2015 23:28

Söndag i dag i morgon börjar skolan.lovet har gott snabbt.
Har ni oxå haft besök av stormen egon 
Vi hadde det.inget kul tur man inte bor i hus.
I dag var vi ute lite ja det blåste massor.
Vi gick till en lekplats så barnen fick springa av sig och sen lite dricke pause hos mormor för hon bor nära lekplatsen sen gick vi ut igen en liten runda till. Barnen fick veckopeng och så klart skulle det ju handlas så ett stop i affären var ett måste.tog ju evigheter för de små att välja och eftersom vi inte äter vissa E nummer.så måste det läsas på och inget med svingelatin i häller.de små har ingen koll alls på E nummer .casper och anton kan läsa så de behövde inte så mycket hjälp.tog lite bilder på vår dricka pause

Jag hamnade vist oxå på bild hu jeda mig .
Men ibland så händer det.
I morgon får vi se hur det går för nu bryts rutinerna vi haft under lovet och har man barn som behöver ha det strukturerat och rutiner så blir det inte lätt för dem när de brytts .vi får väll se hur det går och jag har pratat och förberätt så det kommer säkert gå bra i morgon.
Hela denna veckan är fullbokad med bvc kontroll , läkarkontroller både för mig och några av barnen.tänkte jag ska försöka hinna sy lite oxå tyget har ju kommit.
Men går inte att sy när de små är hemma. Så får passa på när de är på dagis eller sover.
Nu blir det snart sängen här
Ska ju upp tidigt usch jag som vill ha sov morgon.ja drömma kan man ju få göra.
Ha det bra Kramizzar

Av linda - 8 januari 2015 12:49

I går vaknade jag och snöade gjorde det jätte fint var det väckte barnen som blev jätte glada över att äntlugen fått snö även om det var jätte lite.vi åt frukost snabbt och kläde på sig för att gå lite tidigare till dagis så de kunde leka lite i snön. När vi kom ut var vi alla jätte besvikna .snön hade blivit slask istället och jag kan ju säga att denna mamman hatar slask usch blött och äckligt.
Barnen var ledsna men på gräset fanns lite kvar.så några snö gubbar blev det eller som elias sa mamms nu har jag gjort monga olofar (tror han har tittat lite mycket på frosen)

Vi gick till dagis och lämnade de små och jag och anton och elissa åkte till karidal och fikade med fina elin och hennes lille pojke.
Betalade 30 kronor för mig och anton vi fick var en ost bulle smör ost och en cola och en varm oboy. Anton tog varken smör eller ost på .han äter inte smör alls och ost ville han inte ha på men de bjöd på pepparkaka så de tryckte han ner i bullen och tyckte de var super gott.i dag är det jag och anton hemma de andra är på dagis och casper med sin kontakt person.
Hittade en bild en selfi som elias har tagit så nu har jag knapplås på min telefpn men fin är bilden han tog

Har precis badat elissa och hon såg så hörlig ut att jag var tvungen att ta en bild på henne . Precis som om hon tänker åh har jag inte badat klart snart hahaha

Nu blir det lite lunch och fix här hemma ha det bra så länge.
Kramizzar

Av linda - 4 januari 2015 23:09

Då är söndagen nästan slut.
Vi klippte både elias och anton i dag.de var så långhåriga så det var på tiden fint blev det och nöjda blev dem. Tog före och efter bilder på dem.

Stor skillnad är de passar bättre utan hår tycker jag.tog bilder på anton med så klart

Om ni undrar varför anton ser ledsen ut på bilden med den gröna tröjan.han är ledsen för jag sa till honom att han inte fick spela mer förän i kväll.jag tycker inte att man ska sitta hela dagarna och spela tv spel finns andra saker att gör som att leka eller gå ut och göra något. Så han blev sur arg och ledsen, men ja då får han vara de tycker jag för man behöver inte sitta hela tiden.
Vi har tvättat idag och jag fick hjälp i tvättstugan av casper snällt av honom.

I kväll är det full måne och jag tog bild på månen stor och fin är den

Nu är det väll snart dax att hoppa i säng här.
Ha det så bra så länge
Kramizzar

Av linda - 2 januari 2015 22:16

Idag har vi bara varit hema och tagit de lugnt ville inte gå ut och träffa svea storm så vi höll oss inne.tvättat en maskin tvätt och disk och annat som behövs göras. Idag dök de upp ett söt litet husdjur en liten tiger unge.

Vi skrattade åt henne för hon är så söt i sin tiger dräkt. Flickorna somnade snabbt idag värre är det med elias som alltid vill vara upp med mig speciellt idag när jag bakar bröd.fast tyvärr kan han inte vara med och baka idag för hans finger

Han säger att han inte har så ont har vari med de på vårdcentralen och jag lägger om det varjedag med en salva som ska hjälpa.
Nu är det dax att fortsätta baka här ha det bra alla.
Kramizzar

Av linda - 1 januari 2015 21:51

vilken lång och tråkig dag det har varit idag .hela jag har varit så trött ,men nu ikväll är jag pigg konstigt detta.

vi har varit hos min mormor i eftermiddag hon vill att vi ska komma jätte ofta.

vi fikade lite och pratade massor och barne de dansade för oss och de såg på barnkanalen.när vi kom hem så var barnen jätte trött jag skulle ha gjort janssonfrestelse och lite köttbullar och ägg ,men det fick bli något som gick snabbt att laga  så inte barnen somnade så det blev potatis bullar och lingonsylt till.som ni kanske vet så har det varit på tal om ett namn bytte på min blogg och nu äntligen har jag kommit på ett bra namn.

 nu får det bli till att tända lite ljus och dricka lite te och se om det är något bra på tven .ha det bra kramizzar

Presentation


fyra pojkar och tre flickor

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

gästbok

besök


Skapa flashcards