Direktlänk till inlägg 7 juni 2015
jag har lärt mig göra en jätte god arabisk sallad .
man kan så klart göra den på en massa olika sätt ,men på syriskt sätt så görs den så här
man kan ha den till kött ,eller äta den när man vill.
detta är vad som ska vara i
blad persilja.
lök
tomat
citron
bulgur(små)
salt
torkad eller färsk mynta.
hacka bladen från persiljan jätte smått gör likadant med löken och tomaten.
lägg bulguren i en skål och pressa en massa cirton över så de får stå tills bulguren blir mjuk kan även hälla lite lite vatten på.
blanda sen alla ingredienserna och häll myntan över och salt och ringla över en massa olivolja.sen är den klar att äta och så gott även till grillat kött .
ni måste prova det går åt massor här för de är så gott.
kramizzar
Hej på er där ute. Hoppas ni alla har det bra trots denna pandemi vi är i just nu. Jag har inte varit så aktiv här inne men tiden har inte funnits . Dagarna flyter på och det är redan vinter ,fast vi har tur här nere i skåne här är vädert milt ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 | 6 |
7 | |||
8 | 9 |
10 | 11 |
12 | 13 |
14 | |||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 | 23 | 24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
|||
29 |
30 |
||||||||
|