Direktlänk till inlägg 18 januari 2016
Här kommer mitt recept på marinerade kyckling file .De blir jätte gott .
blir det över är det gott dagen efter oxå i en sallad.
6 kyckling fileer
1 gul lök hackad
3-4 tsk spiskummin
3-4 tsk paprika pulver
3msk hackad persilja ( jag använder fryst)
6-7 msk turkisk youghert
gör så här
tina kycklingen och putsa bort hinnor och fett.
låt kycklingen rinna av väl.
Blanda alla ingredienser i en stor plast skål.
lägg ner kyckling i skålen och vänd runt så alla får marinad på sig.
Låt vila i kylen i ca 3 timmar ,men man kan oxå göra det direkt men får mer smak om man låter de vila i kylen i marinaden.
sätt ugnen på 225 grader och de ska vara inne i ca 45 minuter ,tiden kan skilja lite beronde på hur stora dina kyckling fileer är .
det blev inte mycket kyckling över här hela familjen älskar de .
vi hade potatis ,sås,grönsaker till
ha det bra så länge
kramizzar
Hej på er där ute. Hoppas ni alla har det bra trots denna pandemi vi är i just nu. Jag har inte varit så aktiv här inne men tiden har inte funnits . Dagarna flyter på och det är redan vinter ,fast vi har tur här nere i skåne här är vädert milt ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 | 7 |
8 | 9 |
10 | |||
11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
|||
18 | 19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
24 | |||
25 |
26 |
27 | 28 |
29 |
30 |
31 | |||
|