Alla inlägg under mars 2016

Av linda - 11 mars 2016 09:27

Fredag igen jippi .

Igår vaknade jasmin och skrek hon hade ont i ögat sa och kunnde inte öppna de 

stakarn 

 

jag tvättade rent ögat och såg att det håller på att börja på andra ögat med  usch.

Barnen var helt upp och ner igår och jag förstår varför de ville ut ,men eftersom Elissa hade feber så ville jag inte dra ut henne fick bli en runda till lekplatsen efter maten när Samer kom hem så hade han Elissa.Passade på att hämta Jasmin väska jag köpte till henne från facebook.Jasmin behöver en väska till sin snutte filt och sin fia kanin ,men oxå till hennes mediciner hon ska ha med sig till dagis när hon behöver dem .Då passade det bra att jag hittade en väska som hon ville ha och 5 kronor bara den är som ny.

Frågade Jasmin om jag skulle ta bild på den och ja klart sa hon så vände hon sig om sammtidigt som de andra oxå gjorde de 

   

vi gick till affären och handlade lite gott .lite godisar och lite sugrör som man ska dricka mjölk ur så blir det smak.

 

Barnen drack de i morse brukar inte ha socker ,men idag gjorde vi ett undantag och de får man göra ibland tycker jag och vet ni knäpp tyst var det vid frukost bordet helt otroligt   .

Jasmin tog brosans keps i morse och sa sny är den (hon menar snygg)
 
Idag skulle jag behöva åka till apoteket får väll klä på alla små och åka dit tänkte köpa salva till deras ögon och alvedon,men väntar tills Elissa har sovit klart.Idag är jag trött rikigt trött brist på sömn kallas det visst    har inte fått sova mycket för Elissas hosta och feber och ögonen när hon ska öppna dem så går det ju inte jasmin lika dant fast hon har ingen feber bara klet i ögonen .
Idag tänker jag släppa alla måsten och bara vara med barnen och passa på att sova middag när de sover sen i eftermiddag.Försöker ni få tag på mig så släng iväg ett sms jag kommer inte svara i telefonen idag mer än de nödvändigaste om någon av barnen ringer eller Samer ringer.
Ha en fortsatt trevlig dag på er 
Kramizzar  




Av linda - 9 mars 2016 09:58

Fy vad trött jag blir på alla dessa sjukdomar  .Elissa har fått ögoniflamation i ett av ögonen .När jag hämtade henne igår på dagis så var hon jätte kletig i ögat och de på dagis sa att hon inte kan gå om hon har de (förstod de med ,men eftersom hon inte hade de när jag lämnade henne på morgonen så viste jag inte om de ).

I går kväll såg hon ut så här i ögat

   

När hon vaknade idag var de kletigt och sen när hon sov lite på förmidagen så var ögat jätte rött och kletigt och lite i de andra oxå .Blir till att vaba idag tråkigt missar mycket men så är det med små barn .Får se kanske Samer kan vara hemma på fredag .

Skulle ha varit på Bup idag med ,men jag avbokade tiden kan ju inte gå när något av barnen är sjukt  och dra ut de nää det gör jag bara inte är man sjuk är man hemma punkt slut.

idag vet jag inte vad vi ska hitta på Elissa är jätte gnällig och just nu sover hon och de andra leker med lego en stund.

Tänkte att vi andra ska baka lite kanske men snart dax att förbereda för lunch stekt potatis  och stekt ägg får det bli

Ikväll tar samer barnen så jag kommer ifrån lite och får träna lite zumba behöver de .

Nu har barnen lekt färdigt och lite frukt stund är det nu .

Ha det bra med er 

Kramizzar

Av linda - 6 mars 2016 22:09

Söndag och helgen är över.

Idag har vi firat Anton han fyllde år idag 

 

vi har sjungit och han fick presenter .Pengar, kläder,och en bok.sen kommer det mer men de var slut så vi kommer köpa de sen .

Vi åt en god kladd kaka i dag som anton hade valt .

Vi har fått snö usch säger jag bara trodde vi skulle få vår nu ju .

 

Idag komm Jasmin springandes och var jätte ledsen flygplanet hade fastnat i hennes hår och satt fast ordentligt så det var bara att klippa av den från hennes hår hade inget annat val.

 

Jasmin hjälpte mig i dag i tvättstugan och glad blev hon för hon fick håret fullt av snö .

   

Jasmin vill alltid följa med mig överallt kan inte gå på toaletten själv häller för då ska hon följa med och stå där inne och vänta och fråga

mamma kissar eller bajsar du ?  .

Sjunger lite sånger gör hon oxå för mig.Hon blir jätte ledsen om jag smyger in på toa själv då står hon och gråter floder utanför  .

Casper köpte en fin present till mig i går och anton med.

ett jätte fint hjärtan och ljus.

   

Så gulligt av dem.

Anton får vara hemma från skolan i morgon oxå han har problem med astman jobbigt att andas och hosta så får bli en hemma dag i morgon för honom bara vila och ta det lugnt.

Imorgon ska jag hämta ett paket vad det är i får ni se i morgon.

Ha det bra så länge 

Kramizzar  



Av linda - 4 mars 2016 22:27

Det är precis vad det är helt tyst är det här eller ja nästan iallafall visa av barnen snarker och gnisslar tänder,samer oxå.

Ni som följer bloggen vet ju att jag var och shoppade en munkjacka til Casper.Casper är kräsen när det gäller kläder ,men denna tyckte han om synd bara att det inte fanns fler färger.

 

storlek s har han börjat använda i tröjor nu och lång börjar han bli snart växer han oxå om mig på längden precis som Pontuz redan har gjort.

Igår när jag hämtad på dagis hade Lolo gjort en jätte fin krona på dagis som hon var så glad över

 

,en massa glitter överallt har vi nu från kronan det är inget kul förstås.

idag till kvällsmat hade vi risotto så gott jag är inte så förtjust i korv ,men några bitar korv åt jag ändå.Barnen älskade de .

Receptet hittar du HÄR  jätte gott  plus att det går snabbt att göra.

Idag åt Samer mynta till maten färsk han är inte ensam om att gilla de Elissa gör det oxå

 

Till barnen  igår fyndade jag på facebooks barnloppis  ett prinsess slott så glada barnen blev när vi satte i hoppa de till dem och både Elias,Lolo,Jasmin,Elissa satt i slottet  och skrattade i massor.

 

Kul att höra dem när de lekte.

Nu ikväll skickade en av  mina systrar  till mig på facebook och gjorde mig jätte orolig kan ju inte lägga mig och veta att hon inte mår så bra .Bad henne ringa mig och genast blev hon bättre så nu kan jag koppla av kommer ringa henne imorgon igen och se så allt är bra med henne.Ska dricka litet te och sen hoppa i sängen är så trött .

Ha det bra så länge 

kramizzar  




Av linda - 1 mars 2016 21:37

Idag skull jag vara och ta blodprover ,men när jag kom till lund så tittade jag i väskan och jag med min otur har ju så klart glömt remissen hemma så inga blodprov tagna idag .Jag tog en tur till Nova Lund istället och passade på att träffa en kompis ,men hon blev inringd på jobb så fick bli en dag själv på Nova skönt de med .

För en gång skull blev det något till mig själv.Hittade ett par träning skor ett snyggt skärp och hörlurar då mina andra har mystiskt försvunnit.Hittade till barnen med lite leggins till Jasmin och Elissa  munkjacka till casper och kallingar och strumpor till Elias, presenter till både Samer och Anton.

Båda fyller ju år nu i mars .

         

Pontuz fyller oxå år nu i mars ,men hittade inget till honom så jakten fortsätter.

köpte lite spel som vi kan spela oxå från BR leksaker.

Passade på att gå inom Skopunkten och tittade på lite gummistövlar som  barnen behöver nu till våren.Det var ett erbjudande på gummistövlar 99 kronor och de har ju ta 3 betala för 2 så jag köpte till dem. Spindlar på till Elias och med Hello kitty till flickorna.

Nu i kväll har jag tittat lite på mitt cv men inte tusan blir jag klokare för de när det gäller att skriva cv.Urusel på de är jag ,men det kommer säkert bli bra tillslut.

Ha det bra 

kramizzar  


Presentation


fyra pojkar och tre flickor

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

gästbok

besök


Skapa flashcards