Senaste inläggen

Av linda - 7 juni 2016 00:18

Hej på dig min vän.

igår var det ju Sveriges Nationaldag.

 

Vi firade med att gå och äta glass och köpte med oss lite fika oxå så klart och satte oss på lekplatsen .

Några bilder blev det inte men en film bit som kommer komma upp senare när jag inte är så trött ,inga glassögon har jag på mig häller just nu .Elissa somnade för en stund sen och när jag äntligen själv somnar ,då kommer Anton och säger att han inte kan somna.Det var ju bara att gå upp .När jag tittar i hans rum så ligger han med pyjamas på och snarkar och sover gott.Tack för den liksom nu kan inte jag sova ,sitter här och bloggar lite istället och äter lite goda kex med ost på med andra ord lite natta mat.Får väll snart hitta tillbaka till sängen så jag kan få lite sömn.

Fick ett samtal igår och det var Pontuz han ville komma på lördag ska bli kul,det ser vi fram emot.

Ringde min pappa idag oxå hade ju fått brev från honom ibrevlådan ,men jag har inte hunnit ringa har varit lite mycket  .Men jag ringde och vi pratade i 5 minuter han var nog upptagen tror jag han ringde tillbaka sen och berättade att han var och grillade.Han frågade om jag kunde hällsa på honom en dag och vist kan jag göra det fast det får bli utan barnen först tror jag vet inte rikigt vad det är för ett ställe han bor på.

Nu får jag se till att hitta sängen igen .

Ha det så bra 

kramizzar   


ANNONS
Av linda - 6 juni 2016 20:49

Hej mina vänner ville bara gå in snabbt och önska en 


  .

kramizzar  

ANNONS
Av linda - 6 juni 2016 12:59

Hej på er.

Här är det bra förutom att jag känner mig trött som ett ålderdoms hem.

Ifredags var  dagiset stängt  och det är bara en vecka kvar till sommar lov.Kan ju säga att de stora längtar till sommar lov nu.

Ifredag var vi nära på att krocka med bilen.Fanns två lastbilar den längst fram hade en massa saker på sitt släp och helt plötsligt ser jag hur det ena vajern som grejorna sitter fast i släpper och flyger rakt mot oss det såg ut som ett stort däck och  linan som åkte mot oss och en massa bräder .Jag skrek till samer för han såg inte det jag såg från min sida så jag skriker bromsa och han bromsar och vi klarade oss från att åka in i väg räcket och bilen och vi klarade oss hade kunat träffa rutan eller något annat och vi hade fått framrutan med massa glas spliter på oss eller vi hade blivit pressade i räcket tur han lysssnade och bromsa.Jag var så rädd så jag började nästan gråta ,men ville inte oroa barnen så vi sa inget till de små.

Vi åkte till busfabriken och hade jätte kul där ,fast jag hade lite svårt i början på att släppa tanken på vad som hade kunnat hända.

Men så klart fick jag ju släppa det kan inte låta de ta energi när jag har så mycket annat att tänka på.

Vi hade jätte kul i busfabriken spindel mannen var oxå där .

lite popcorn och chips hör ju till och så klart slush dricka.

 

       

 

   

Svarta fötter hör väll oxå kanske till om man tar av sig strumporna i allafall.

 

Jag tvättade hennes fötter innan vi åkte hem för kan inte ta på sig skorna med de svarta fötterna fy vad smutsiga.

Jag lekte oxå där så klart åkte både rutch kana (kase bana som vi i skåne säger) och körde lite bilar och dessa som är på bilden vet inte vad de heter rikigt.

jag var ju vig som en tegelsten   så hade lite svårt att koma upp i den ,men sen gick det bra.

tyckte det var jätte kul och vill dit igen jag skyller på barnen att jag vill dit    igen .De var ju de som visade mig dem har aldrig sett de innan där.

Igår gjorde vi kvällsmat hemma så vi kunde vara ute på kvällen när det inte var så jätte varmt utan lite svalare .Vi åt pasta och ost sås med morotstavar till.

Idag ska vi med gå ut hade önskat jag hade en trädgård ,men vi får se när det blir vi står ju i kö på en markplan.

nu får ni ha det så bra

kramizzar     


Av linda - 2 juni 2016 10:06

Godmorgon hoppas ni har det bra.

Här var det svårt att gå upp ,men i morgon får vi sova längre barnen är hemma med pappa i morgon för dagiset är stängt.

Jag hittade inte Lolo i sin säng ,men hittade henne i lillsa systers säng mysigt att sova hon sin syster

 

I tisdags var vi på Bvc.

De hade bytat ut den stora bilen mot en sjörövare båt och jasmin och Elissa tyckte om båten och lekte sjörövare ,fast inte lätt att säga de utan det blev något annat lät det som   .

   

11,9 vägde Elissa och var 82 lång.Hennes eksem var bättre,men vi ska fortsätta att smörja med Helosan och inte ducha så ofta .Jasmin ville inte gå hem utan hon ville att vi skulle åka buss som hon älskar att åka helst en gul buss,men den som vi åker med är grön och hon sa mamma jag tror jag har ont i benet så jag inte kan gå och så haltade hon lite,sen sa hon mamma jag har lite ont i armen myggan bet mig så jag kan inte gå.Alla vid busshålls platsen började skratta för de tyckte hon var så rolig.Ja men då får ni väll åka buss var det en tant som sa om nu myggan har bitit digJasmin höll med och jap vi åkte buss hem och åt tom och jerry kex som jag köpt med mig.

   

Jag har ju handlat för mitt present kort på Nivaldo det fick bli denna så fin är jätte nöjd.

 


Nu är det dax att sätta fart här har saker som måste bli klara ska skicka iväg personligt brev och cv så får vi hoppas.

ha det bra idag i solen

kramizzar  
Av linda - 31 maj 2016 12:06

Hej på er .

Idag åkte jag ner och tittade på samba tåget som de brukar ha här i Eslöv.Blev lite förvånad då det inte var så många i sambatåget .Fick veta att skolan inte har så många elever detta året som går ut .

Tog en runda på apoteket med för att hämta medicin till Casper sen kommer ni väll ihåg at jag vann ett present kort på Nivaldo som jag handlade för idag .Har inte hunnit ta bilder på vad det blev för något fint så det får ni se sen.

Ifredags komm min  vän Mulki hit .Jag träffade henne på staitonen där jag även träffade Helen och hennes pojkar.

 

Casper är oxå med men ville inte vara med på bild.

Vi åt lite hamburgare när telefonen ringer och jag måste hämta Elissa för hon har feber och som tur är kunde samer vaba för henne.

Mulki hade en jätte fin blomma med sig till mig och ett jätte fint kort i blomman.Så fin den är.  

Vi hade ju gårdsfest här på vårat område ,det grillades korv och hamburgare som vi blev bjudna på jätte gott .man kunde ta lotter,tipsrunda,hoppa hoppborg,

vi vann en påse marianne .Blev inga bilder för jag hade inget batteri typiskt mig.

Idag blir det en runda till Bvc med Elissa 1 1/2 års kontroll ska ta upp det med hennes eksem att vi bara smörjer henne men inget hjälper mer än Helosan salvan,men blir nog inga sprutor idag för hon hade ju feber i helgen vi får se vad doktorn säger.Får bara hålla tummarna att det slutar regna när vi ska dit.

Elias har haft avslutnings fest på sitt dagis och vi fick se en jätte rolig film som barnen har varit med och gjort och de hade klätt ut sig .Jätte häftigt Elias var en elak häxa så här såg han ut

   

Jag kännde knappt igen honom när han förvandlades till en elak häxa så bra gjort.

Jag litar ju inte på dagiset mer men gick på festen för Elias skull.

Man ska tydligen aldrig berätta saker för vårat dagis för de förs vidare sen.

Många som är förvånade ,men det är sista gången de får veta något var så säker och om någon frågar mig vad jag tycker om dagiset mina barn går på komer jag säga som det är .

nu ska jag fortsätta plocka lite ,söka jobb och svara på mail.

Ha det bra så länge 

Kramizzar   


Av linda - 26 maj 2016 11:26

Hej på er 

Grått och mulet var det på morgonen ,men nu börjar    skina igen, skönt.

I helgen  var vi hyresgäster bjudna på fest i trollsjön med både Mamma Måd , grillad korv ,hoppborg och så klart fiskedam.

jätte roligt tyckte vi alla.

tog massor av bilder men inte alla blev så bra.

De små prov satt i Ebos traktor och de tyckte de var kul jasmin var lite rädd i början men sen gick det bra och hon ville inte gå ner.

     

kastade boll gjorde de med  och prickade rätt i hålet jätte glada.Alla fick pris även fast man inte prickade hålet ,tycker det var jätte bra,Japp denna mamman kastade oxå och fick ett nyckelband precis vad jag behövde oxå.

       

Lite hoppborg med

   

jasmin fick denna hon frågade mig vad det heter och jag kunde inte komma på vad det heter (Det heter ju vind snurra).

Vinden fick den heta sa hon.

 

All 7 barnen hade jag med mig och det var kul de stora barnen  hamnade på bild oxå.

   

 Lite glass blev vi oxå bjudna på

det hämtade vi i glass kiosken och barnen fick själv välja vilken glass för max 15.

Lolo valde en kula med jordgubbs samak och så klart en rosa sked

Jasmin oxå kul glass med jordgubbs smak.

Elias valde sin favorit glass piggelin

Pontuz tog calipo cola

Casper tog kula med kola smak

Elissa tog med kul glass med smak på

       

Tänkte att eftersom vi är i trollsjön och alla barnen är samlade så ville jag ta lite nya bilder ,men det gick inte för Anton hittade vi inte han följde med sin kompis i stället,men fina bilder blev det ändå.

     

vi hade en jätte rolig dag i Lördags.Hoppas jag snart får lite nya bilder på barnen får planera in en dag snart så lite bilder blir tagna.

Isöndag hände det saker som var och är svårt att fortfarande förstå hur det kude bli så här .Fast jag har bett om hjälp så var det ingen på Bup som lyssnade .Nu är det svåra beslut som ska tas om hur det kommer se ut fram över och mitt i allt står jag och stampar och inte rikigt kan säga hur det ska bli.Jobbigt för alla är det så klart ,men jag hoppas vi finner en lösning i morgon på det helaoch att bup ger oss det hjälp vi behöver för detta har bara varit slarv när man ringer och ber om hjälp akut redan i torsdags förra veckan och på fredagen med  och det blir något sånt här alvarligt som hade kunnat förhindras med rätt medicin och hjälp.

Rikigt dåligt är det .

Nu måste jag lägga tankarna för en stund på annat och inte grubbla en massa fram och tillbaka,försöka kan man ju göra.

Ha det bra med er 

kramizzarAv linda - 18 maj 2016 13:50

Hej på er .

Idag är det 7 år sen jag förlorade min son ,saknaden är lika stor och kännslan av att jag inte kunnde skydda min son i magen tillräckligt när jag fick ta emot slag och sparkar.Idag är det en tuff dag .

Tiden läker alla sår säger de ,men det gör de inte.

Tiden läker inte alla sår ,men man lär sig leva med de och det har jag gjort bara dessa dagar när det är dagen då jag  fick födda honom och hålla honom sen ta farväl av honom som man ständigt blir påmind om att jag inte kunnde skydda honom hur mycket jag än försökte.Ivecka 22 dog han och jag gav honom namnet Lucas han såg jätte fin ut precis som en liten bebis ska göra bara de att han var en liten bebis som dog av misshandlen.På hans minnes stund hittade jag en fin dikt som prästen läste upp min mormor ordnade allt för honom och varje år gick hon till minneslunden och la blommor eftersom jag inte orkade gå dit för de var för tufft och är fortfarnde fast det är 7 årsen.

denna dikten lästes upp.


Ett brev till min mamma från änglastad

Lilla mamma jag ser dig från min nya plats.

Den plats som kallas änglarnas stad.

Jag vill att du ska veta mamma,

att jag har det bra här.

Här finns inga bekymmer 

bara glädje och  ren kärlek.

Lilla mamma,I änglarnas stad är allt så vackert.

De vackraste färger,blommor och porlande vatten.

Det finns vackra vita hus 

och skogar med de vackraste träd.

Mamma,bergen är blå,

och överallt finns det vackra vita stenar I vitaste marmor.

På de grönaste ängar

växer otroliga  blommor I de vackraste färgerna.

Mamma ,jag vill att du ska veta att jag trivs väldigt bra här 


Lilla mamma,jag har en stor uppgift här .

Det är att hjälpa människorna på jorden.

Men dig hjälper jag först,för du är min lilla mamma.

Jag försöker se till så att du och mina syskon  har det bra.

För jag vet hur saknad jag är .

Jag försöker lindra din smärta

Men jag vet att jag inte kan det.

Det gör Ont att mista någon man älskar. 

Jag vet de min  lilla mamma.


Lilla mamma en sak vill jag att du ska veta,

det är att jag är närmare dig än du tror.

Jag pussar dig ofta på kinden

Och smeker din arm.

Jag torkar bort dina tårar

Och ger dig styrka att klara av din  dag.

Du har öppnat ditt hjärta

och du vet att jag finns där inne.

Som ett ljus en solstråle och en stjärna,

Kommer alltid att finnas i ditt hjärta.

Mamma jag kommer alltid att vara hos dig

så länge du lever.


Lilla mamma jag vill be dig om en sak.

Lev ditt liv mamma

Lev ditt liv för dig

och lev ditt liv för mig

var inte rädd  mamma för att leva,

Det är de livet är till för .

De dagar då du känner att ditt liv inte ha någon mening,

Slut dina ögon I stillhet och känn att jag är hos dig.

Det kommer jag alltid vara 

Det är min uppgift min lilla mamma.


En fin dikt är det till och med prästen började gråta när han läste den som jag valt ut.

Nu får ni ha det så bra så länge 

kramizzar


Av linda - 18 maj 2016 08:29

God morgon på er ,inte mycket sömn här blev det .

Har inte skrivit på ett tag nu  så det är ett måste att blogga nu.

Ifredags var jag sjuk hade så ont i huvudet så jag knappt kunnde stå på benen och mådde jätte illa.

På kvällen efter att ha sovit hela dagen så mådde jag bättre så vi åkte och grillade i stångby hos  Samers morbror och hans fru.Jätte kul var det även om jag inte kännde mig rikigt bra än.

     

Jätte trevlig och skönt att vara ute på landet .

Jag somnade i bilen nästan på vägen hem så trött jag var.

Vi åkte till Ullard i Lördags så mycket folk inget kul när det är så.

Varför ska alla handla när vi ska de   .

Fick köpt de vi skulle ,men blev lite besviken för jag behöver leggins till flickorna och det fanns det inte så mycket av så behöver köpa fler får väll skicka bud med någon som kan handla åt mig där.

tog bilder på vad vi handlade till barnen .Jag han inte fota caspers kläder för det ville han inte så därför r det ingen bild på hans kläder.

Elissas kläder 

 

Lolos kläder 

 

Jasmins kläder

 

Antons kläder 

 

Lite leksaker blev det oxå   .

 

Äntligen hittade vi en Rubiks Kub till anton efter mycket letande.

 

Jag köpte massor til mig själv fick gå ner många storlekar så lite chockad blev jag när jag stod där och skulle prova kläderna ,men kul var det.Tyvärr kommer det ingen bild på mina för jag glömmde att ta bilder på de.

Igår ville flickorna ha sina pyjamaser på som de köpte likadana.

 

Igår var jag på möte och jag kommer dit och tyckte det skulle vara roligt och spännande skulle vara en återkoppling på de vi hade gjort innan.Jag blev ledsen och gick därifrån.Pratade med en av mina vänner och berättade att hon hade gjort samma sak om det hade varit hon.Hon hade inte häller tagit de som personen sa.

Blev ledsen så jag började gråta ,men han får ju tycka vad han vill så klart,men att säga det så till mig nää usch  och det sen inte rikigt stämmer i häller .

Nu blir det lite frukost sen ut och leta jobb i plats banken.

Ha det bra så länge

kramizzar  
Presentation


fyra pojkar och tre flickor

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ lindasfamiljeliv med Blogkeen
Följ lindasfamiljeliv med Bloglovin'

gästbok

bloggar jag följer

besök


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se