Senaste inläggen

Av linda - 21 november 2015 19:15

 Igår fyllde elias 5 år börjar bli stor kille nu .

 

Elias ville så gärna gå till en lekplats så klart så gjorde vi de skulle ändå iväg och hämta lite saker.

lite roligt var de för lolo och elias trodde de kunnde vägen till lekplatsen jag hade tänk de kunnde leka en stund.

Mamma är det hit eller kanske är det dit vi ska gå frågade de hela tiden.

 

Jag blev lite chockad för jag  viste inte att de hade gjort en ny lekplats där jätte fin var den sen fanns det fotbolls plan med mål oxå. super bra vi kommer  gå dit flera gånger pizza gungan var roligast  och kasebanan var med kul.

 


   

Efter en stund gick vi till min kompis Agneta vi hade jätte kul där .Det blev en runda snabbt hem sen vi skulle ju baka med så fort Jasmin och Elissa hade somnat.Vi bakade en god blåbärs rulltårta som vi skulle smaska på så fort samer komm hem så klart blev det ju tårta med som elias hade valt .Han valde kvälls maten oxå jag trodde han skulle säga pizza eller något ,men elias är en korv älskare så han valde potatis mos och stekt korv till   .

Vi sjöng vi gratullerar och elissa hon dansade    .

Vet ni vad vi har fått SNÖ har vi äntligen nu kanske vi slipper det tråkiga regnet.I morgon efter frukost går vi ut en runda i snön.  

får hoppas det finns kvar i morgon oxå.

nu ska vi spela lite spel och äta gott är ju lördag i dag.

ha det bra så länge 

kramizzar


ANNONS
Av linda - 17 november 2015 15:02

 ett stort grattis till våran Elissa på sin 1 års dag  idag 

tiden springer ifrån oss


tänk att hon föddes i vecka 34 och på internationella prematur dagen
 

ANNONS
Av linda - 17 november 2015 13:56

Tisdag idag och som vanligt lika tråkigt väder jag brukar inte längta tills det kommer snö ,men nu gör jag de är trött på regnet så då är det bättre det kommer lite snö och att de blir liggandes kul för barnen.

Ilördags var min syster malin och lisa var oxå här .Har inte sett dem på länge så det var jätte kul.

         


vi fikade och bara hade det trevligt lite goda kakor blev det oxå så klart .

Köpe kakor det måste man ha när inte mamma hinner baka säger Elias alltid.

i söndags skulle vi igentligen handlat i vår affär här ,men eftersom vi skulle handla lite gott så tänkte jag ju att det vore bättre att gå till ica lite mer och välja på och lite billigare och sen gå och tända ljus  på minnes lunden för min mormor skulle fylt 81 år .

vi borde ju hinna innan det blev mörkt kan ju säga att det blev mörkt ganska snabbt ju men det gick de med ,men först skulle de trännas lite innan vi fortsatte att gå 

     

vi gick till öb köpte grav ljus och lite chips och ostbågar och så klart tändstickor och barnens favorit 

 

gulde pengar de är viktigt   då är man rik säger barnen lika rik som pippi långstrump.

Jasmin ville inte sitta i vagnen så jag kan ju säga att vi gick som små myror det vill säga inte snabbt alls ,men vill hon gå så ska hon få göra de och vi hade inte brottom alls.

vi komm ju äntligen fram till minnes lunden ,men då var hon trött och ville sitta i vagnen.

vi tände ljus och Elias han sa mamma när kommer gammla mormor till oss igen.

han sjöng för henne vi gratulerar idag med blommor och blad.Jag saknar dig  gammla mormor komm tillbaka snart  och där började jag nästan gråta för vi saknar henne alla så mycket   .

lolo och elias ville att jag skulle ta en bild på dem när de stod vid ljusen 

 

så ledsna de är .

Idag är det Internationella permatur dagen och det är Elissas 1 års dag idag hon  är född i vecka 34 så hon räknades som prematur inte klokt redan 1 år vart tog tiden vägen

 

nu ska jag passa på göra klart här medans Elissa sover ska baka lite tänkte jag tills ikväll.

ha det bra så länge 

kramizzar


Av linda - 12 november 2015 09:45

tänk att vi har fått lite sol och jag njuter av solens strålar i morse när jag gick och lämnade på dagis hade ju bara önskat att den kunde stanna kvar lite längre än 20 minuter.

Barnen blev lämnade tidigare idag de skule gå på en misikal på medborgare huset idag.8.30 skulle de lämnas senast för då skulle de gå.Vi komm i itd som tur var hade ställt klockan för säkerhet skulloch bara för vi skulle upp och verkligen komma i tid ja då sover barnen som längst.jag lämnade jasmin tidigare oxå men vi lekte lite på dagis gården först

     


sen gick vi in och väntade i hallen för de åt frukost fortfarande ,men de sa till mig att det var okej om jag komm in och lämnade henne ändå de viste ju att adnra avdelningen skulle i väg.

lämnar ju  klockan 9 annars ,men i dag var klockan 8.35 när vi komm och de tyckte jag var för tidigt att lämna henne då när jag inte hade sakt till att hon skulle komma tidigare .Jag är lite glömmsk ibland.

Äntligen har jag fått tag på ett par leggins till lolo med frosen på som hon önskade sig när hon fyller år  elissa fick ett par tossor att ha på sig  på fötterna hur länge de nu blir kvar hon älskar ju att ta av strumporna så dessa blir nog inte kvar så länge tror jag ,men nu har hon ett par i allafall.

 

Tycker det är så svårt med födelsedagar när de fyller i decmeber .Både casper och lolo fyller år då .Casper den 16 december och lolo den 21 december.

Jasmin har verkligen börjat få humör när hon blir arg som när hon för några dagar sen hade hittat min penna i lådan och ritat på sig och jag sa till henne att den pennan får man inte leka med eller rita på sig med utan man märker bara kläder och nappar med den.

sur som en citron blev hon

   

.N i läse säker min dåliga rubrik så tråkigt att hitta på någon bra rubrik när man inte har några ideer,men anton har en ny kompis från sin klass han bor här på området oxå så de leker på eftermidagarna .Anton bjud hit sin kompis oxå anton har inte haft så många kompisar men nu blev jag förvånad när han frågade om han fick släppa in kompis .så klar han fick och de var här och spelade på sina ipad från skolan. Jasmin hittar ju oxå kompisar om man står för länge i affären och hon har tråkigt hennes kompis svarade inte när hon pratade med honom men hålla handen gjorde hon så han inte skulle stå där ensam

 
Snart har vi en 1 åring här inte klokt att hon snart blir 1 år

 

jag har inte köpt något änn eller jo lite kläder har jag köpt till henne ,men någon leksak ska hon ju med få ,men vad  vet jag inte har tittat runt lite men hittar inget speciellt.får kolla lite på babyland beställde till elias där igår för han fyller ju oxå år .Elissa den 17 november och Elias den 20 november.

nu får jag väll ta och fixa lite här .

ha det bra så länge 

kramizzar

Av linda - 7 november 2015 22:12

tycker denna vecka har gått långsamt för en gång skull.

anton började ju i måndags på ny skola och de har gått jätte bra även om jag har lite synpunkter på vissa saker som jag kommer ta upp sen så är jag mer än nöjd ändå-

flickornas klänningar har kommit så söta de är.Synd bara att det inte fanns till Elissa oxå.

 

blir fint med svarta leggins till dem.

Itorsdags var jag på karildal cafe och fikade med Elissa och jasmin hade jag med mig .vi skulle möta upp en av mina vänner där min syster komm oxå dit sen.

nä vi har suttit en stund kommer det fram en äldre dam eller ja hon är pensionär och jag känner henne hon har jobbat på fritids när jag var liten.Jag trodde hon ville hälsa på mig och fråga hur det är med mig eftersom hon komm fram.Fel hade jag ju hon började istället att kränka mig och frågade om jag var dum i huvudet som bar slöja och att hon ville dra av mig slöjan om jag inte själv tog av den.Jag brukar inte bli arg ,men jag sa bestämmt att hon får gärna tycka vad hon vill eller tro vad hon vill men att komma och kränka mig framför mina barn och min vänn det var droppen .jag sa bara att jag tänker inte ta av den och att vem är hon att säga till mig att ta av den.

Inte mig det är fel på utan de är på henne och sen började hon blanda in min mormor i det hela.det var bara för mycket.Jag sa till henne som det var att mina mormor stöttade mitt val och jag är samma person med elller utan slöjan. och att hon brukar berömma mig för hur fin jag var.

Jag sa till henne att min mormor hade vänt sig i graven om hon hade hört vad det är du står och säger till mig. Då ser jag en tår falla från hennes öga och hon säger din mormor var en underbar människa sen gick hon.

Detta är vad jag tycker om sånt här .

Alla behöver inte tycka likadant,men man ska respektera att vi är alla olika och vi alla gör olika val i livet och inte kränka någon för hur de ser ut eller hur de är klädda eller vad de tror på.Jag tror inte denna människan mår så bra av att gå och bära på så mycket hat.Usch nog pratat om de ska släppa detta och inte bry mig mer eller låta de ta någon energi från mig.Vi fikade ändå och hade trevligt trots händelsen sen komm ju min syster med och hon blev lika chockad som vi andra när jag berättade vad som hade hänt .tog lite fina bilder på jasmin och på helen och elissa

   

 


jag provade att sätta upp elissas hår härom dagen tycker hon liknar flickan i monsters ink lite   

   

Elissa sitter och leker med mått band hon älskar att leka med den fast under uppsikt förstås så hon inte får de  runt halsen.tänk att något sånt kan vara roligt   

Vi har ju storm här  freja heter hon vist .Elias är jätte rädd för det blåser och låter där ute så vi spelade lite fia med knuff och lite plocke pinn. så ledsen han var det ser hemskt ut där ute sa han .

men glad blev han när han såg fiat för det var första gången han spelade fia .åh titta mamma svampar sa han och skrattade i massor.

 


jag trodde ju att han skulle vara trött och somnade för han och casper,lolo,jasmin följde med pappa till malmö och handlade ju på Hm och någon annan affär i malmö för casper behövde en jacka.

men nää trött är han inte men ser nu medans han ser på tv på barn pogram på arabiska att han snart somnar och i dag får han lov att somna till tven.jag bara bär in honom sen annars kommer  han aldrig somna om han ska ligga i sin säng och somna själv.

nu får ni alla ha det så bra i stormen 

kramizzar

Av linda - 1 november 2015 22:25

I går åkte vi till Ullared åh så mycket fint man ville köpa där tänk om man hade haft en massa pengar.Det blev ju en del ändå men mest kläder till barnen och till oss vuxna.En massa lappar som skulle klippas av och lolo hon sa direkt  mamma ta nu bild på mina kläder och på min docka ja det ska jag göra och lägg upp de på facebook och i vår blogg sa hon.Hon kallar bloggen för våran blogg och det stämmer ju här skriver jag ju om vår vardag.

Klar jag tog bilder på kläderna och var så glad hittade så jag kunnde matcha lolo och jasmin önskade bara att det fanns till elissa oxå.

Lolos kläder 

 

jasmin kläder

 

Elias kläder

 

elissa kläder

 

Anton kläder

 

jag köpte lite byxor ,munkjackor,och en fin blus til mig själv.tog inga bilder på mina kläder och casper ville inte att jag skulle ta bilder på hans kläder.

lolo hittade tingeling skor som hon kallade det för bara för att mina har bollar på sig tydligen ska tingeling ha det på sina skor(vetinte om hon har de men lolo brukar ha koll) så det fick bli lite inne skor då oxå hittade inte till de stora grabbarna för då hade de fått likadan tiger skor som elias.

 

skönt att ha på sig nu när golven är kalla och jag fryser som tusan om fötterna.

vet inte vad ni tycker om att syskon ibland har likadana kläder på sig ,men jag tycker det är gulligt ibland.fick bli pyjamas och lite kläningar som matchar varandra.

   

köpte något jätte gulligt till elissa en body klänning och ett par jätte söta strumpbyxor till tänkte hon ska ha de på sig när hon fyller år vilket är snart den 17 november blir min lilla sötis hela 1 år inte klokt ju vart tar tiden vägen.

 

Lolo och elias behövde overall och har inte hittat någon som jag tyckte om men i ullared hittade jag 

 

overallerna är vind och vatten avvisande och den andas oxå är jätte nöjd och håller dessutom värmen jätte bra.

vilket är toppen .

Vet ni vad jag köpt till mig själv oxå på ullared köpte målarböcker för vuxna har hört så mycket om dessa böcker man skingrar tankarna och man får annant att tänka på och de är bra för  man får en sorts ro i kroppen säger de  säger de .jag har köpt på mig några av dessa målarböcker för vuxna och så klart pennor med så när barnen sover sen ska jag måla lite tänkte jag .

 

Det är inte bara pengar man gör av med på ullared det är kilo oxå 2 kilo ner känns jätte bra .

Nu ska jag försöka få Anton till att sova. i morgon börjar han på den nya skolan och så klart är han nervös och svårt att gå och sova.Han ska en massa innan han lägger sig.Jag hade oxå varit nervös ,men det kommer gå jätte bra för honom det är jag säker på.

nu får ni ha det så bra 

kramizzar

Av linda - 30 oktober 2015 20:26

Fredag och höst lovet är snart slut .Härligt väder har vi oxå haft turen att ha, skönt .

i tisdags var pontuz här så vi gick och åt pizza på Vikingen i stan jag åt kyckling pizza och Anton och Pontuz åt havaii pizza. jätte goda  pizzor har dem .Elissa var ju så klart oxå med men hon bara sov i vagnen


 

     

När vi hade hämtat de små på dagis stannade vi ute på lekplatsen en stund så de fick springa av sig lite.

    

 

tog en bild på min äldsta och min minsta .

de är så glada när store bror kommer och hällsar på hoppas det blir snart igen.

 

De andra dagarna har vi inte gjort så jätte mycket mer än de vanliga bara sett på film och tagit de lugnt vi såg på hotell transylvanien  bra film tyckte jag  de andra hade redan sett den.

I går var min kusin och hennes son här jätte kul att träffa dem och det får bli snart igen tycker jag .vi var ute en stund på lekplatsen sen gick vi hit här och fikade lite.Fick jätte fina blommor älskar blommor så jag blev jätte glad .

 

Elias ochLolo hadegjort roliga masker på dagis jätte fina var dem och de låtsades att de var hämska monster så en massa vrålande var det på väg hem från dagis   .

     

Idag var vi  alla och träffade Mette de är casper och antons faster och deras kusiner jätte kul hade alla barnen tillsamans de lekte kura gömma och gungade och kastade boll i stads parken.

   

vi får ta en träff  igen barnen ser fram emot de  jag med så klart.

Var och hämtade flickornas klänningar från Ellos så fina de är  kommer bild sen på dem. Ville ha till elissa oxå men fanns inte till henne så lolo och jasmin fick vars en . I morgon är det allahelgonas helg och man ska gå och tända ljus vi kommer göra de på söndag i stället detta året.

snart får det bli sängen här är jätte trött.

ha det bra kramizzar.


Av linda - 26 oktober 2015 21:13

i lördags hade vi samers morbro här jätte kul.på söndagen skulle vi till honom och grilla litet kebab,korv,kyckling,

jag ville köpa en tallrik till mig själv en liten assiet tar ju upp för mycket mat och sen orkar jag inte äta upp det .kan ju bara äta 1-2 dl per gång.fin var tallriken

 

vi åkte till rosengård center och köpte den efter de skulle vi till emporia för jag behövde köpa skor.

så samer släppte av oss på emporia så jag kunnde köpa skor .han åkte och fixade min telefon har problem med batteriett för de har svällt så behöver ett nytt för telefonen bara helt plötsligt slocknar och går inte att få igång igen förrän man har i laddaren.Jag hade ju glömmt ta mat med mig så jag kunnde äta när vi var i emporia barnen kan ju äta hamburgare och pommes men viste inte om jag kunnde äta de men det kunnde jag blev ett besök på Max vi köpte minimål och jag åt hamburgaren och 3 pommes sen var jag jätte mätt stor skillnad innan kunde jag äta bigmac och company+ meny nu går det inte konstig känsla,men är jätte bra.

tänk var bra bemött man blir när man har gått ner i vikt ingen som stirrade på mig eller tissel och tassel när vi gick till Max och köpte mat .folk till och med erbjöd sig att akta sig för de var nästan klara så vi kunde ta deras bord.

folk frågade mig om vägen till kapphal blev bemöt annorlunda jag blev ju så klart glad ,men oxå ledsen att det är så att folk ser ner på de som är överviktiga precis som om de skule vara värda mindre ,men så är det inte vi är värda precis lika mycket som alla andra.skor blev det iallafall snygga var de tyckte jag 

   

fick ju köpa till en sula eftersom jag har problem med min fot.

vi gick till tiger oxå och köpte lite nya spel fia med knuff och plocke pinn vi älskar ju att spela spel på kvällarna.Lolo ber mig alltid att ta bilder på henne och hon har en konstig stil rolig är hon.  

ni ser ju att bilden blev suddig men de har med batteriet att göra men de är fixat för nu har jag nytt batteri.

efter emporia åkte vi hem till samers morbro och grillade jätte god mat fick med oss de som blev över oxå så super gott med grillad kyckling och potatis sallad.  

tog bild på den andra maten oxå    

nu blir det lite mys med de stora barnen lite tända ljus och lite fia med knuff.

Imorgon kommer pontuz ska bli kul saknar han i massor .För er som inte vet så bor pontuz hos sin pappa och kommer till oss ibland .

Nu får ni ha det så bra 

kramizzar


Presentation


fyra pojkar och tre flickor

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ lindasfamiljeliv med Blogkeen
Följ lindasfamiljeliv med Bloglovin'

gästbok

besök


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se