Alla inlägg den 25 september 2014

Av linda - 25 september 2014 21:52

Kanske inte en hel dag i.lund men nästan.
Det var bara jag och lolo igår de andra var i skolan och på dagis .vi åkte tåg och buss som hon älskar.vi åkte till boultufs platsen och gick på hm.hon letade bara efter mimmi kläder och hellokittysaker.
Hon hittade kläder men de tröjorna hade hon redan.så fick hon se mimmi strumporna. Och hon sken upp som en hel sol hon vville verkligen ha dessa strumpor.så hon fick dem.så här glad är hon utanför hm hon håller tummen upp.

Efter hm gick vi till macdonalds för att äta lunch vi skulle ju på kurs sen och då kan man inte vara hungrig för då orkar man inte leka och ha kul.

På väg till kursen.lolo är jätte blyg precis som några andra barn som är där.känns så skönt att träffa andra föräldrar och hon får leka med barn som är precis som hon.
Trötta var vi efter kursen och ville bara hem.
G5är står vi och väntar på bussen.

Den 16 oktober är det dax för kurs igen och det ser vi framemot.
Idag har vi inte gjort så mycket bara tagit det lugnt tvättat och städat som vanligt.fick en fin present av anton i dag.han vet att jag tycker om långa halsband så detta fick jag.snygga färger tycker jag så jag kommer använda de bryr mig inte om andra tycker det är fult .Jag tycker om det och det är huvudsaken.
I morgon ska de små till dagis och jag ska gå till vårdcentralen för att ta några blodprov.usch hatar att göra det men jag måste.
Nu ska jag se om det är något bra på tv, men det är väll bara skit på tvn som vanlig .lägger upp en bild på mitt fina halsband

Lite juice och hjärt ost bågar till mig nu ikväll

Nu får ni ha det bra så länge
Många kramar från mig.

Presentation


fyra pojkar och tre flickor

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

gästbok

besök


Ovido - Quiz & Flashcards