Alla inlägg den 22 februari 2016

Av linda - 22 februari 2016 13:20

Då var det måndag och en ny vecka framför oss, härligt .

I fredags när jag hämtade Lolo på dagis så berättade hon att det låg ett paket i hennes låda och en klänning som hon hade fått av    sin kompis Tilde .

 

Tror aldrig hon har varit så snabb på att hoppa i ytterkläderna  hon ville snabbt  hem och öppna pakett och prova klänningen.

 

Frosen klämmor och en väska fanns i paketet .Jätte glad blev hon precis vad hon önskat.

Elissa och jasmin var trötta när vi hämtat på dagis så det blev till att göra maten snabbt ,men ibland går det inte som man vill när barnen är trötta och hungriga så de tog tid att göra maten för de ville alla sitta hos mig och rita och spela spel.Tillslut blev maten klar och alla älskade smördegs pirogerna  och till de hade vi  en god sallad.

 

 När jag ändå tog en pause från bloggen varför inte ta två flugor i en smäll liksom.Vi åkte till busfabriken i Lördags och min vän Mulki följde med så kul vi hade med en massa prat och skratt och inga måsten barnen älskar busfabriken oxå .

Vi lekte en massa och fikade .

 

När man är på Busfabriken får man lyxa till det med en massa läsk, popcorn och goda varma chips.

Har man dessutom barnsemester kortet får man slusch eller mjukglass till de barn  man har betalt för gratis. Barnen älskar slusch så det var bara positivt att de fick de .

Vet att vissa tänker ,men så mycket socker och en massa onyttigt ja vist det är det men man måste oxå få äta sånt som man inte äter så ofta .Bryr mig inte så mycket om sånt att nää fy hur kan du ge barnen godis eller nää gör inte så varje familj bestämmer själv hur de vill göra med de.

En massa lek och bus  var det iallafall  så härligt att se de springa runt och leka och skratta en massa vi vuxna lekte med   ,fast de måste ha sett roligt ut    .fick lite bilder på barnen i farten           

   

Som förälder vet alla den där rädslan när ens barn springer bort.Skämms över att säga det ,men Jasmin försvann inne på busfabriken ,mitt hjärta slog så snabbt när vi inte hittade henne .Det kom en annan mamma som hade hittat henne som tur var .Jasmin hade sprungit med Elias ,Julia och de hade inte sett att hon sprang efter dem .Jasmin är jätte blyg och hade  inte vågat att fråga någon om de kunnde hjälpa henne .Mamman som hittade henne förstod direkt att hon letade efter sin mamma och att hon var jätte blyg. Jasmin var så ledsen så ledsen ,men nu pratar hon om det och skrattar bara och säger mamma jag ska aldrig springa ifrån dig.Vi bestämmde oss för att åka till macdonalds och äta kvällsmat för barnen var trötta och klockan var ju redan 18.30 tiden bara flög iväg .

 Macdonalds blev de och efter de så körde vi Mulki till stationen i malmö igen så hon tog tåget hem sen körde vi med hem. Barnen var så trötta det var bara att tvätta häderna och ta på pyjamas och borsta tänder sen i säng.

Nu är det nog dax att sätta igång lite tvätt så den blir klar och förbereda maten .

ha det bra så länge

kramizzar   





Presentation


fyra pojkar och tre flickor

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

gästbok

besök


Ovido - Quiz & Flashcards